• دسته بندی مطالب

  • http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/ddfe332.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/gift-3.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/cfdvfbbmh.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/6.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/cvbssvbm.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/ddrtrw.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/binamaz-b1.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/dfdffdfdf.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/dfdffgg.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/qwqwwwq.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/jkjkuii.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/45dd4sdfs.gif  
  • برترین مطالب

  • دوا بابه‌ته‌کان

جوجه بریانی

جوجه بریانی یک غذای خوشمزه پاکستانی-هندی است

جوجه بریانی یک غذای خوشمزه پاکستانی-هندی است که معمولاً برای مراسم خاصی مانند عروسی، مهمانی یا ماه رمضان پخته می شود. مراحل پخت آن طولانی است اما ارزشش را دارد. برای بریانی از برنج دانه بلند استفاده می شود. برنج باسماتی به دلیل باریک بودن انتخاب مناسبی برای این غذاست. سرو برای ۷ نفر

مواد لازم: ۴ قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب شده ۴ سیب زمینی کوچک، پوست کنده، نصف شده ۲ پیاز بزرگ، بخوبی خرد شده ۲ بوته سیر، خرد شده ۱ قاشق سوپخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده نیم قاشق چایخوری پودر فلفل نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری زیره ۱ قاشق چایخوری نمک ۲ گوجه فرنگی متوسط،پوست جدا شده و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ماست کم چرب ۲ قاشق سوپخوری برگ تازه نعناع خرد شده نیم قاشق سوپخوری هل پودرشده یک چوب دارچین به اندازه ۲ اینچ ۱/۵ کیلوگرم گوشت جوجه پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد

– برای طبخ برنج: ۲/۵ قاشق سوپخوری روغن نباتی یک پیاز بزرگ، خرد شده کمی پودر زعفران هل به اندازه دو غلاف ۱ چوب دارچین به اندازه یک اینچ نیم قاشق چایخوری زنجبیل نیم کیلو برنج باسماتی ۴ فنجان سس جوجه (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن جوجه به دست می آید) ۱/۵ قاشق چایخوری نمک

روش پخت:

۱- در یک ظرف بزرگ ۲ قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب کرده را ریخته و سیب زمینی را سرخ کنید تا قهوه ای شود و از ظرف درآورید. ۲ قاشق بعدی روغن را اضافه کرده و پیاز را با سیر و زنجبیل سرخ کنید تا پیاز نرم و طلایی شود. ادویه، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک و گوجه ها را اضافه کنید. در هنگام سرخ شدن به مدت ۵ دقیقه دائما مواد را هم بزنید. ماست، نعناع، هل و دارچین را بیفزایید. روی ظرف رو پوشانده و حرارت را کم کنید، گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشک آمد در هنگام پخت کمی آب جوشیده اضافه کنید تا به ظرف نچسبد.

۲- وقتی مخلوط به حالت غلیظ و روان درآمد، جوجه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط روی آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا بپزد تا وقتی جوجه ترد شود، زمان لازم بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است. وقتی زمان تمام شود باید آب خیلی کمی از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد باید درب ظرف را بردارید تا چند دقیقه آب اضافی بخار شود.

۳- برنج را بخوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملاً آبش خارج شود.

۴- در یک ظرف بزرگ، روغن نباتی ریخته و پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود. زعفران، هل، دارچین و برنج را اضافه کنید. مرتبا هم بزنید تا زمانی که برنج با مواد خوب مخلوط شود. در یک قابلمه متوسط، سس جوجه و نمک را ریخته و حرارت دهید. زمانی که مخلوط خوب داغ شد روی برنج بریزید و خوب هم بزنید. مخلوط آماده شده با جوجه را و سیب زمینی را اضافه کنید و به آرامی با برنج مخلوط کنید. همه را با هم در قابلمه ریخته و در آن را کاملاً بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید تا برای ۲۰ دقیقه بخار پز شود. درهنگام پخت درپوش را برندارید و هم نزنید. بعد از اتمام زمان گفته شده، بریانی آماده طبخ در بشقاب شماست!

allrecipes.com

Advertisements

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: