• دسته بندی مطالب

  • http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/ddfe332.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/gift-3.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/cfdvfbbmh.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/6.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/cvbssvbm.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/ddrtrw.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/binamaz-b1.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/dfdffdfdf.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/dfdffgg.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/qwqwwwq.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/jkjkuii.gif http://iranianuk.files.wordpress.com/2010/11/45dd4sdfs.gif  
  • برترین مطالب

  • Recent Posts

ماهي سالمون با گردو و سس مايونز

سس مايونز مخلوط با فلفل دلمه اي قرمز كبابي و چاتني انبه ميتواند به همراهي خوش طعم و لذيذ براي اين ماهي سالمون عالي تبديل شود.

www.beterkoonim.com ماهي سالمون با گردو و سس مايونز

مواد لازم
• 680 گرم فيله سالمون بدون پوست
• 4/3 پيمانه گردوي ريز خرد شده
• 2/1 پيمانه خرده نان خشك يا آرد سوخاري
• نيم تا يك ق.چ. پودر فلفل سياه
• 2/1 ق.چ. نمك
• 1 تخم مرغ
• 2 ق.س. آب
• 3/1 پيمانه آرد
• 2/1 پيمانه فلفل دلمه اي قرمز كبابي
• 4/1 پيمانه مايونز يا سس سالاد
• 1 ق.س. چاتني انبه ريز خرد شده
• 1 ق.س. آب ليمو
• 4/1 ق.چ. پودر سير
• 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
• 2 ق.س. روغن مايع

روش تهيه
1. ماهي را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد. ابتدا ماهي را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و هر برش را از طول به طور افقي به دو نيم كنيد.

2. گرد، خرده نان، فلفل سياه و نمك را در يك ظرف كم عمق مخلوط كنيد. تخم مرغ و آب را در ظرف ديگري مخلوط كرده، بهم بزنيد و آرد را در سومين ظرف بريزيد. ماهيها را ابتدا با آرد بپوشانيد، سپس در تخم مرغ زده و در نهايت در مخلوط گردو و آرد سوخاري بزنيد. اين قطعات را در ظرف بزرگي قرار داده، روي آنرا بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. در اين مدت سس را آماده كنيد.

3. فلفلهاي كباب شده را به قطعات نسبتا درشت خرد كنيد. مايونز، فلفل، چاتني انبه، آب ليمو، پودر سير و پودر فلفل قرمز را در ظرف مناسبي مخلوط كرده، كنار بگذاريد.

4. روغن را در يك ماهيتابه نچسب مناسب داغ كنيد، ماهيها را اضافه كرده و بر روي حرارت متوسط به مدت 3 دقيقه بپزيد. ماهي ها را پشت و رو كرده، 3 تا 4 دقيقه ديگر بپزيد و صورت لزوم حرارت را كم كنيد.

5. ماهيها را با سس مايونز سرو كنيد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: